Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı, 2023 Ödül Başvurularını Bekliyor

Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı, madencilik sektörünün gelişimine katkıda bulunan bireyleri ve kurumları ödüllendirmek amacıyla düzenlediği "Ödül Yönetmeliği" kapsamında 2023 yılı için ödül başvurularını almaya başladı.

Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı, 2023 Ödül Başvurularını Bekliyor
23 Kasım 2023 - 13:26 - Güncelleme: 23 Kasım 2023 - 13:41

Vakıf, bilimsel araştırmalara, tezlere ve yayınlara katkı sağlayanlar, madencilik ve Vakfı destekleyen kişi ve kuruluşlar ile maden üretimine önemli yatırım yapan, teknolojik yenilik getiren ve ürün niteliğini arttıran kuruluşları ödüllendirecek.

Ödül kategorileri arasında "Bilim", "Tez", "Teşvik", "Hizmet", "Üretim", "Çevre Koruma", "İş Sağlığı & Güvenliği", "Halkla İlişkiler & Sosyal Sorumluluk", "Sürdürülebilir Madencilik" ve "Basın" yer almaktadır. "Tez" ödülleri için 2022 yılı ve sonrasında yapılan tezlerle başvuruda bulunmak mümkündür.

Başvurular, ilgili kategorilere uygun olarak belirlenmiş yönetmelik kuralları çerçevesinde gerçekleştirilmelidir. "Bilimsel" nitelikteki eserler ile "Hizmet", "Üretim", "Çevre Koruma", "İş Sağlığı & Güvenliği", "Halkla İlişkiler & Sosyal Sorumluluk", "Sürdürülebilir Madencilik" ve "Basın" ödüllerine aday gösterilecek kişi veya kurumlar, gerekçeli ve ayrıntılı bilgilerini içeren başvurularını en geç 15 Ocak 2024 tarihine kadar Vakıf merkezine 4 kopya olarak teslim etmelidir.

Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı, bu ödüllerle madencilik sektöründeki başarıları ve katkıları öne çıkarmayı hedeflemektedir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum