Yılport Holding Venezuela'da maden arayacak!

Yılport Holding ve Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, Venezuela’da dev maden anlaşmasına imza atarak gündem oldu.

Yılport Holding Venezuela'da maden arayacak!
12 Haziran 2024 - 18:38

Yılport Samsunspor Başkanı ve Yılport Holding Başkanı Yüksel Yıldırım, Venezuela’da maden arama izni alarak dev bir anlaşmaya imza attı.

Yılport Samsunspor Başkanı ve Yılport Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım gittiği Venezuela'da Başkan Nicolas Maduro önünde düzenlenen tören ile altın madeni arama anlaşmasını imzaladı.

 

Venezuela devleti ile altın madeni arama anlaşmasını imzalayan Yüksel Yıldırım, bu imza ile Venezuela'da madencilik izni aldı. Venezuela'da yapılan törene devlet başkanı Nicolas Maduro'da katıldı. Maduro, Yüksel Yıldırım'ın imzaladığı maden arama anlaşması ile ilgili Twitter sayfasından yaptığı açıklamada, "Türkiye ve Venezuela arasında kazan-kazan ortaklığı, yeni bir dünya inşa etmek ve iki ulusu birleştirmek için ortak çabalar, stratejik projeler hayata geçiriyoruz. Bunlar petrokimya, gaz, altın ve madencilik alanında doğaya saygılı olağanüstü anlaşmalardır. Hedefimiz üretken bir ekonomi inşa etmek" dedi.

 

Yüksel Yıldırım'ın sahibi olduğu Yılport Holding bünyesinde ki enerji ve maden şirketleri yapılan anlaşma ile Venezuela'nın güneyinde kalan bölgede altın çıkarma faaliyetleri yürütecek

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum