Vox Royalty, ortak madencilik projeleri hakkında güncellemeler sunuyor

Bir maden rödovans şirketi olan Vox Royalty Corp, proje sahipliği değişiklikleri ve birkaç değerli metal projesinin üretim zaman çizelgelerini hızlandırabilecek çalışma programları da dahil olmak üzere, işletme ortakları tarafından yapılan son gelişmeler ve keşifler hakkında güncellemeler sağladı.

Vox Royalty, ortak madencilik projeleri hakkında güncellemeler sunuyor
05 Mart 2024 - 21:03

Vox, Kalamazoo Resources Limited ve De Grey Mining Limited'in Batı Avustralya'daki Ashburton Altın Projesi için bir opsiyon anlaşması imzaladığını bildirdi. De Grey projeyi 33 milyon A$ karşılığında satın alabilir ve sahayı inceleyip test ederek potansiyel olarak Hemi tesisi operasyonlarına entegre etmeyi planlıyor. Ashburton projesi tahmini 1.436 milyon ons altın kaynağına sahiptir.

Yeni Güney Galler'de Silver Mines Limited 10 milyon A$'lık sermaye artırımını tamamladı ve Bowdens gümüş projesi için nihai yatırım kararının 24 ortasına kadar alınması ve geliştirmenin muhtemelen o yıl içinde başlaması için çalışıyor. Bowdens projesi dünya çapında önemli bir gümüş varlığı olarak tanımlanmıştır.

Orla Mining Ltd. Nevada'daki South Railroad altın projesi için 20 milyon C$'lık bir çalışma programı açıkladı ve faaliyetler keşif ve proje izin ve mühendisliğini ilerletmeye odaklandı.

Ayrıca Genesis Minerals Limited, Cardinia Altın Projesi'nin bir parçası olan Bruno-Lewis ve Raeside altın yataklarını Kin Mining NL'den satın aldı. Bu satın alma, atıl durumdaki Laverton değirmeninin yeniden çalıştırılmasını kolaylaştırabilir.

Vox bu projelerde, Ashburton'da 250.000 ons kümülatif üretimin üzerinde %1,75 brüt gelir telif hakkı (GRR), Bowdens'te %0,85 GRR ve South Railroad'da %0,633 net izabe getirisi (NSR) dahil olmak üzere çeşitli telif haklarına sahiptir.

Şirket yönetimi, bu güncellemelerden kaynaklanan potansiyel geliştirme ve üretim ilerlemelerine olan güvenini ifade etmiştir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum