PDAC 2024 Fuarı yarından itibaren Toronto'da sergilenecek

Prospectors & Developers Association of Canada tarafından düzenlenen PDAC 2024 Fuarı, madencilik endüstrisinin önde gelen profesyonellerini, yatırımcıları, hükümet temsilcilerini ve diğer ilgili paydaşları 3-6 Mart tarihleri arasında bir araya getirecek.

PDAC 2024 Fuarı yarından itibaren Toronto'da sergilenecek
04 Mart 2024 - 14:29 - Güncelleme: 04 Mart 2024 - 15:08

Fuar, Toronto, Kanada’da gerçekleşecek ve madencilik sektöründeki en son gelişmeleri, projeleri, teknolojileri ve işbirliği fırsatlarını sergilemek için bir platform sunacak.

PDAC Fuarı, dünya çapındaki madencilik şirketlerinin yanı sıra keşif şirketleri, danışmanlar, ekipman sağlayıcıları, finans kurumları ve diğer sektör temsilcilerini bir araya getiriyor. Katılımcılar, stantlar aracılığıyla madencilik projelerini tanıtarak, yeni iş fırsatları keşfederek, teknolojik yenilikleri görebilecek ve sektördeki en son trendler hakkında bilgi edinebilecekler.

PDAC 2024 Fuarı, geniş kapsamlı bir etkinlik olup, genellikle birkaç gün boyunca süren paneller, konferanslar, sunumlar ve özel etkinliklerle desteklenir. Bu etkinlik, madencilik endüstrisindeki profesyoneller için önemli bir buluşma noktasıdır ve sektördeki gelişmeleri takip etmek, işbirliği olanaklarını aramak ve bağlantılar kurmak için değerli bir fırsat sunacak

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum