Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 351 maden sahasını ihale edecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünce (MAPEG) 351 maden sahası ihale edilecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 351 maden sahasını ihale edecek
20 Ekim 2023 - 16:09

Madencilik ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG), 351 maden sahasının ihalesi ile ilgili ayrıntıları Resmi Gazete aracılığıyla duyurdu.

Bu kapsamda, belirtilen 351 maden sahasının ihalesine dair usul ve esaslar, ihale şartnamesinde "https://www.mapeg.gov.tr/" adresinde kamuoyuna açıklanacak. Aynı zamanda, bu maden sahalarının ihalesinin, Maden Kanunu hükümlerine göre ikinci kez yapılması gerektiğinde, bu ihaleye dair duyuru Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonraki en az on beş gün süre boyunca "https://www.mapeg.gov.tr/" adresinde ilan edilecektir.

Söz konusu ilanda, ihaleye çıkarılacak sahaların ili, erişim numarası, maden grubu, ihale şartnamesi, pafta-koordinat bilgileri, alan büyüklükleri, taban ihale bedeli ve ihale tarihleri gibi detaylar yer alacaktır.

Maden sahaları için başvuru belgeleri, belirtilen tarihlerde, sabah 09.00-09.30 saatleri arasında, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Atilla Şinasi Özdemir Konferans Salonu'nda, elden ihale komisyonuna teslim edilecektir.

Ek olarak, daha önce ihalesi gerçekleştirilen ancak müracaatçıların gerekli yükümlülükleri yerine getirmediği için henüz ruhsatlandırılmamış sahaların, yeniden ihale programına alınması planlanmaktadır.




FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum