"Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Madenciliğimizin 100 Yılı Sempozyumu" Ankara'da Olacak

“Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Madenciliğimizin 100 Yılı Sempozyumu” Ankara’da Olacak

"Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Madenciliğimizin 100 Yılı Sempozyumu" Ankara'da Olacak
29 Ağustos 2023 - 10:16

Maden Mühendisleri Mesleki Gelişim Derneği (MMMGD) tarafından yapılan açıklamaya göre, 30 Ekim 2023 tarihinde, madencilik sektörünün öncülüğünde düzenlenecek bir etkinlik olan "Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Madenciliğimizin 100 Yılı Sempozyumu" gerçekleştirilecek. Etkinlik, MTA Sadrettin Alpan Konferans Salonu'nda yapılacak.

Bu sempozyumda, Ulu Önder Atatürk'ün öncülük ettiği hedeflerden günümüze kadar madencilik sektörünün geçirdiği evrim ve gelişim süreci ele alınacak. Türkiye'nin madencilik sektöründe elde ettiği kazanımlar, başarılar ve sektörün geldiği nokta üzerine bir değerlendirme yapılacak. Aynı zamanda, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla madencilik alanındaki gelecek vizyonu ve hedefler de tartışılacak.

Sempozyum, madencilik sektörünün tüm bileşenleri tarafından desteklenerek düzenlenecek ve sektördeki paydaşlar arasında fikir alışverişi ve bilgi paylaşımı fırsatı yaratacak bir platform sunmayı amaçlıyor. Madencilik sektörünün tarihçesi, bugünkü durumu ve gelecekteki rolüne dair kapsamlı bir bakış sunması beklenen bu etkinlik, madencilik sektörünün önemine ve katkılarına dikkat çekmeyi hedefliyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum