Acacia Maden,Atık Deşarjı İddialarını Yalanladı

Acacia Maden İşletmeleri Şirketi, Hanönü Maden İşletmesi'nde atıkların çevreye deşarj edildiği haberlerine ilişkin yazılı bir açıklama yaparak bu iddiaları yalanladı

Acacia Maden,Atık Deşarjı İddialarını Yalanladı
27 Ağustos 2023 - 13:17
Acacia Maden İşletmeleri Şirketi, Hanönü Maden İşletmesi'nde atıkların çevreye deşarj edildiği haberlerine ilişkin yazılı bir açıklama yaparak bu iddiaları yalanladı.

Acacia Maden İşletmeleri Şirketi, Hanönü Maden İşletmesi'nde atıkların çevreye deşarj edildiği haberlerine ilişkin yazılı bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı. Şirket, faaliyetlerini ilgili kanunlar, mevzuatlar ve yönetmeliklere uygun olarak sürdürdüğünü belirtti. Çevresel izlemelerin İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü yetkililerince düzenli olarak yapıldığı ve ölçümlerin bağımsız laboratuvarlarca gerçekleştirildiği ifade edildi. Ayrıca, söz konusu haberlerde yer alan iddiaların asılsız olduğu vurgulanarak, yapılan açıklamaların kurumsal itibarın zedelenmesine yönelik iftiralardan ibaret olduğu belirtildi. Şirket, iddiaları dile getiren kişilere ve kurumlara karşı hukuki haklarını kullanacağını da açıkladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum